Alaafrojack Carnavalskneiter 2015

      Reacties uitgeschakeld voor Alaafrojack Carnavalskneiter 2015

Complementaire kleurcombinaties Durf je wat meer, dan kun je twee tegenover elkaar liggende kleuren van deze kleurencirkel combineren. Kleuren die tegenover elkaar op de kleurencirkel liggen noemen we complementaire kleuren. Rood met groen, violet met geel en oranje met blauw zijn complementaire kleurcombinaties. Je ziet dat je deze kleuren ook in een zachtere (meer gedempte) variant kunt kiezen. Ook bepaal je zelf hoe diep of licht deze kleuren moeten zijn.

Na diverse overwinningen bij Mister Universe (2001 t/m 2007) werd het tijd voor een echte baan. Terug in Nederland streek hij neer in Hilversum om voor de omroep BNN diverse programma's te gaan maken. Een oplettende platenbaas in het zuiden des lands merkte dit talent snel op en haalde hem terug naar het Brabantse land waar een ontmoeting met Jurjen Gofers en Dj Maurice volgde. Met hun gezamenlijk gevoel voor humor, onzin, entertainment, muziek en hun passie voor carnaval en feestmuziek werd de act Snollebollekes geboren.

Het bakken gaat als volgt. Ik bak de frites zelf in verband met het zelf bakken van de frites. U heeft nodig, een bakwand (bakoven). De voorafgaande dingen zijn als volgt: De aardappelen worden ontdaan van de schil in een schrapmachine. Op een rond draaiend vlak zit schuurpapier. Is een soort centrifuge. Daarna komen ze in een groot bak met water, De aardappelen die niet overal geraakt zijn, die worden nog eens nagekeken en de pitjes er uit gehaald.

Daarna komen ze in de stiftmachine, waar ze veranderen in steeltjes. Dan gaan ze weer in de emmer. Dan gaan ze naar de bakoven. Ze worden gebakken met ongeveer 150 graden. Dan worden ze in de bakoven gedaan. Als er te veel vet in zit, moet er ook veel vet in. Het voorbakken duurt 2 a 3 minuten. Op een klein plaatsje als Zijtaart is een winkel wel rendabel als alle mensen de producten hier in Zijtaart kochten. Ondanks de konkerentie van de grotere bedrijven kan ik toch niet veel verkopen. Ik ben in Lieshout geboren. Ik ben 46 jaar.

Italianen kiezen vaak voor natuurlijke kleuren. Hiermee bedoelen we kleuren die je veel in de natuur terugziet (en dan niet een parkiet). Denk aan: legergroen, donkerbruin, zand, kaki en beige. Alle natuurlijke kleurtinten passen goed bij elkaar, dus dit maakt combineren makkelijker. Houd je dus van een kledingkast waarvan alles bij elkaar past? Dan is het handig om dit in je achterhoofd te houden.