De Stylist Van Het Zuiden

      Reacties uitgeschakeld voor De Stylist Van Het Zuiden

Het belooft een kleurrijke boel te worden! Zo zien we naast het vertrouwde zwart en wit zachte pastelkleuren , met als belangrijkste pasteltint zacht roze, kunnen we een statement maken in het oranje, paars of metallic zilver en wordt de basis gevormd door kleuren zoals grijs en bruin. Met één, of meerdere, van deze kleuren in je kast zit jij het aankomende seizoen helemaal gebakken.

De uitslag heeft zich de afgelopen tijd vertaald van de drukkerij naar de catwalk. Onder andere Kenzo, Chanel, Acne en Gucci hebben de kleur ontdekt. De zomerse kleur is perfect te combineren bij een zongebruinde huid en is dus vooral te zien in de zomercollecties. Bikini's en accessoires zijn tevens goed bruikbaar voor een finishing touch van je outfit.

Vind je grijs maar saai? Dan is metallic zilver misschien iets voor jou! Van lichtgrijs satijn tot glitter all over the place; zolang het schittert zit je goed. Bewaar deze trend niet tot kerst! De grauwe herfstdagen worden namelijk een stuk minder saai met een beetje glitter aan je lijf. De catwalks schitterden onder andere bij Nina Ricci, Louis Vuitton en Saint Laurent.

Maar, je hoeft het combineren van complementaire kleuren niet geheel te vermijden, vooral niet als je ervan houdt om jezelf met durf en zelfvertrouwen te kleden. Een goede manier om complementaire kleuren te dragen is om een complementaire kleuren te combineren met een lichtere tint van de tegenovergestelde kleur. Bijvoorbeeld, een indigoblauwe jurk combineren met een lichtgouden shawl en schoenen.{}