Hemelvaartsnacht kleurt Oranje

      Reacties uitgeschakeld voor Hemelvaartsnacht kleurt Oranje

Als je al iets meer durft, kies dan voor een kledingstuk in een dierenprint. Zorg hierbij dat het kledingstuk met dierenprint het aandachtspunt is. Hou de rest simpel en het liefst in een effen kleur. Zorg er voor de je je outfit niet te bloot maakt om het classy te houden. Kies je bijvoorbeeld voor een korte rok of broek met luipaard, zorg dan dat de bovenkant van je outfit hoog is uitgesneden. Kies voor de rest van je outfit zwart, wit of aardetinten.

Dit zijn rustige kleuren die je outfit niet te schreeuwerig zullen maken. Ook zijn dierenprinten goed te mixen met spijkerstof, legergroen en leer. Dit zorgt voor een stoerdere uitstraling waardoor je voorkomt dat het ordinair of te sexy wordt.

Ik ben Aileen Out en de eigenaresse van Dit is de enige blog in Nederland dat zich focust op zakelijke mode en uiterlijke verzorging voor vrouwen én mannen. Wekelijks plaats ik artikelen waarin ik laat zien hoe je een zakelijke uitstraling kunt creëren , behouden en op welke manier je jouw persoonlijke stijl kunt professionaliseren. Want; een verzorgd uiterlijk is je visitekaartje, zeker op het werk!{}

Een overdonderende hoeveelheid reacties kwam er binnen nadat wij via onze lezers naar hun lievelingskleur hadden gevraagd. Niet alleen de hoeveelheid, ook de aard van de reacties viel op. Het gros van onze lezers blijkt namelijk gek te zijn op kleur! Alle tinten roze, via zalm naar oranje, rood en geel zijn de revue gepasseerd. Maar ook de verschillende blauwe en groene tinten blijken onverminderd populair.

Combineer je pak met een rustige blouse. Net als bij herenoverhemden zijn wit en lichtblauw hier de aan te raden kleuren. Wit creëert een krachtige kleurencombinatie en een mooi contrast. Daarbovenop wordt deze kleur geassocieerd met betrouwbaarheid en luxe. Lichtblauw staat voor tolerantie en rust. Deze kleur gaat goed samen met een donkergrijs pak.