Oranje pastelkleuren

      Reacties uitgeschakeld voor Oranje pastelkleuren

Pastelkleuren vind ik ook altijd mooi staan met spijkerstof. Bijvoorbeeld een mintkleurig blousje op een vale destroyed jeans en dan met nude pumps en een camelkleurige tas. Ik weet niet, maar het is eigenlijk niet zo lastig om pastelkleuren te combineren hoor! Nu ik al deze foto's heb gevonden ter inspiratie krijg ik juist helemaal zin om pastel te dragen en om leuke kledingcombinaties te maken.

Mannen hebben vooral een hekel aan winkelen zonder doel. Ze vinden het verschrikkelijk om van de ene winkel naar de andere winkel te gaan. Het is zelfs zo erg dat een deel van de mannen dezelfde stress ervaren als dat ze uit een vliegtuig zouden moeten springen. Dus bedenk je nog maar eens keer voordat je je vriend meeneemt winkelen of kies voor een doelgericht shop dagje!

Om je grijze broek goed onder de aandacht te brengen, geeft zwart je geweldige mogelijkheden. De combinatie van grijs en zwart is zowel geschikt voor een formele setting als voor een casual avond met vrienden. Afhankelijk van de items die je kiest uiteraard. Een grijze jeans met een trendy shirt of pullover geeft je een casual maar toch verzorgde look. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een grijze pantalon met een diepzwart overhemd voor een meer geklede setting. Wil je wat meer afwisseling? Dan komt je favoriete kleur om de hoek kijken. Donkerblauw is de perfecte vervanger van zwart en staat altijd goed op je grijze broek. Zwart met donkerblauw kun je beter vermijden. Tenzij je ervoor uit wil komen dat je kleurenblind bent.

Bij deze print heb ik er juist voor gekozen om de kleuren te matchen met de rest van de outfit. Het combineren van kleuren lijkt voor de hand te liggen en daarom misschien simpel. Toch vraagt een drukke print iets meer aandacht wanneer je deze zakelijk wilt dragen. Je kunt namelijk niet iedere kleur uit de print combineren. De oranje tinten uit deze blouse zorgen bijvoorbeeld niet voor een zakelijke uitstraling wanneer je een broek draagt in dezelfde kleur. Tenzij je voor je werk op koningendag ergens drankjes staat in te ook de witte accenten uit deze blouse kun je beter niet teveel laten terug komen in je outfit. Een wit colbert kleed bijvoorbeeld niet af, staat minder zakelijk en is erg bevattelijk voor vlekken.