Categoriearchief: Oranje Taal

Koningsdag 2013

Op 30 april 2013 was het dan zover. De laatste koninginnedag én de inhuldiging van onze nieuwe Koning, Willem-Alexander. Het was een schitterende dag, met veel ceremonieel, mooie woorden en... Lees verder »

Alaafrojack Carnavalskneiter 2015

Complementaire kleurcombinaties Durf je wat meer, dan kun je twee tegenover elkaar liggende kleuren van deze kleurencirkel combineren. Kleuren die tegenover elkaar op de kleurencirkel liggen noemen we complementaire kleuren.... Lees verder »

Nacht Van Oranje

Last minute je Koninginnedag outfit bij elkaar zoeken? En nog goedkoop ook? Dat kan! Bij Koninginnedag hoort dat je lekker in oranje kleren over straat loopt, vlaggetjes op je wang... Lees verder »

Oranje pastelkleuren

Pastelkleuren vind ik ook altijd mooi staan met spijkerstof. Bijvoorbeeld een mintkleurig blousje op een vale destroyed jeans en dan met nude pumps en een camelkleurige tas. Ik weet niet,... Lees verder »

De Kleur Oranje

Als Nederlander kan je er niet aan ontkomen: de kleur oranje. Iedereen heeft wel een sjaal, shirt of pet liggen in deze Hollandse kleur. Het Rotterdamse cultureel centrum WORM vraagt... Lees verder »