Tent huren Spanje op Camping die Nederlanstalige is

      Reacties uitgeschakeld voor Tent huren Spanje op Camping die Nederlanstalige is

Heeft u wel eens in Spanje op een Nederlandstalige Camping een tent gehuurd?
Zo comfortabel kan het zijn.

Gezellig in een tent slapen

We wilden tentslapen met de familie, maar wilden geen tunneltent kopen. Dus ben ik met mijn vrouw achter de PC gekropen om eens rond te gaan kijken op het web wat er allemaal mogelijk was op dit gebied. Tent huren Spanje Een safaritent vinden was ons doel omdat we niet het inzicht hadden dat we dit ieder jaar zouden gaan doen en dat we dan gelijk een dure tent moesten aankopen die we waarschijnlijk daarna nooit meer zouden gebruiken.

Het zou fijn zijn om ook gelijk een compleet ingerichte tunneltent te hebben, want de waarheid is dat wij geen ras kampeerders zijn maar gewoon een familie die dit ook eens wil doen. Elk jaar duiken we met de familie in een vakantieresort en laten ons dan een paar weken verwennen. Maar dit jaar wilden we een camping vakantie met een volledig ingerichte tent.

Een verdiende Kampeervakantie

Want zeg nu zelf: een beetje gemak op je vakantietrip is toch wel aanlokkelijk. Je werkt het hele jaar hard met zijn allen, dus we hoeven niet af te zien tijdens onze kampeervakantie. Een echte vakantietent die geschikt is voor een familievakantie om te gaan genieten van rust, milieu, bos en zandstrand. Want dat is wat we wilden. We hadden het voornemen om dit ook in Spanje te gaan doen en vonden informatie over de weelde van licht reizen maar toch het gevoel van kamperen op deze webpagina.

Ze beschikken over prachtige safaritenten en praktische tunneltenten. Die worden verhuurd op een kampeerplaats aan de Costa Brava. We werden gelijk enthousiast toen we dit zagen en het was ook geoorloofd om bijzettenten te krijgen, want we wisten nog niet precies wie van de familie mee zou gaan. Dus toch handig om te weten dat we op deze manier toch nog een beetje luxe konden hebben, maar toch ook lekker buiten in de natuur leven.

Kamperen aan de Costa Brava

Costa Brava ligt in Catalonie en is een van de meest populaire vakantieplekken in Spanje. Het is een heerlijke regio om met je familie door te brengen. Costa Brava betekent ruige, wilde kust. Het ruige, soms onherbergzame karakter van de kust met zijn vele onregelmatige rotsen heeft een enorme aantrekkingskracht.

Onze jongens zijn helemaal bezeten van snorkelen en de oudste wil zelfs duiklessen gaan volgen. Nu het water is er vaak bijzonder helder wat de streek bij uitstek geschikt maakt voor duikers. Dus bij hebben besloten om onze safaritent te gaan huren voor een heerlijke kampeervakantie in Spanje.